DE MENS HELPEN VIA ZIJN DIER

DE NOOD AAN ONZE DISPENSARIA BLIJFT ERG GROOT!

JAARLIJKS ZIJN ER…

5000
consultaties
1
identificaties
1
vaccinaties
0
sterilisaties & operaties

VERZORGING • WINTERPLAN • OPLEIDING • ONDERZOEK

DIERGENEESKUNDIGE ZORGEN

Wij verzorgen huisdieren gratis van mensen die dit niet kunnen betalen. Waarom? Omdat wij vinden dat elk huisdier recht heeft op een degelijke verzorging, ongeacht de financiële situatie van het baasje.

steun aan daklozen met gezelschapsdier

Daklozen met een gezelschapsdier kunnen niet terecht in conventionele daklozenopvang. Daarom reiken wij hen de hand tijdens de wintermaanden zodat ze niet gescheiden worden van hun trouwe metgezel.

DE TOEKOMST VERZEKEREN

Sinds 2012 werkt de Stichting samen met de faculteit diergeneeskunde van de universiteiten Gent en Luik. Hierdoor krijgen jaarlijks honderden studenten een praktische opleiding in onze dispensaria.

BIJDRAGE AAN VERBETERING

Al een kwarteeuw ondersteunt de Stichting wetenschappelijk onderzoek rond dierenwelzijn. Momenteel wordt een doctoraat aan de ULB gefinancierd die de effecten op de menselijke gezondheid onderzoekt van de relatie tussen mens en dier.

GETUIGENISSEN

11 december 2020

Veerle

Nogmaals willen papa en ik jullie danken voor de goede zorgen en tijd dat jullie in Jackyjack steken. Wij zijn enorm blij dat jullie zoveel voor hem doen en al maanden tot het uiterste gaan om oplossingen te vinden. Ondanks de vele opnames en ritjes naar jullie dispensarium, blijft...
23 oktober 2020

Isabelle

“Ik ging naar Seraing. Iedereen is er heel erg vriendelijk en zachtaardig met de dieren. Mijn hond werd er supergoed verzorgd en de opvolging is perfect. Bedankt!”
8 maart 2020

Laurence

“Uitzonderlijke Stichting, de liefde voor de dieren is oprecht maar ik vind dat er niet genoeg over wordt gepraat. Discretie is weliswaar een kwaliteit, maar ik zie per uitzondering een publicatie over jullie terwijl jullie dit nodig hebben voor alles wat jullie doen.”
7 maart 2020

Leatitia

“Bedankt aan de Stichting voor haar bestaan en het centrum in Seraing. Ze zijn er erg menselijk en empathisch. Ik ben er geweest met Jack. Jullie centra zouden op meer plaatsen aanwezig moeten zijn, zoals bijvoorbeeld in Namen wat een centrale locatie is en in Aarlen. Ook het Winterplan...