DE MENS HELPEN VIA ZIJN DIER

DE NOOD AAN ONZE DISPENSARIA BLIJFT ERG GROOT!

IN 2022 waren er…

consultaties
0
identificaties
0
vaccinaties
0
sterilisaties & operaties
0

VERZORGING • WINTERPLAN • OPLEIDING • ONDERZOEK

DIERGENEESKUNDIGE ZORGEN

Wij verzorgen huisdieren gratis van mensen die dit niet kunnen betalen. Waarom? Omdat wij vinden dat elk huisdier recht heeft op een degelijke verzorging, ongeacht de financiële situatie van het baasje.

steun aan daklozen met gezelschapsdier

Daklozen met een gezelschapsdier kunnen niet terecht in conventionele daklozenopvang. Daarom reiken wij hen de hand tijdens de wintermaanden zodat ze niet gescheiden worden van hun trouwe metgezel.

DE TOEKOMST VERZEKEREN

Sinds 2012 werkt de Stichting samen met de faculteit diergeneeskunde van de universiteiten Gent en Luik. Hierdoor krijgen jaarlijks honderden studenten een praktische opleiding in onze dispensaria.

BIJDRAGE AAN VERBETERING

Al een kwarteeuw ondersteunt de Stichting wetenschappelijk onderzoek rond dierenwelzijn. Momenteel wordt een doctoraat aan de ULB gefinancierd die de effecten op de menselijke gezondheid onderzoekt van de relatie tussen mens en dier.

GETUIGENISSEN

8 juni 2022

Jean-Louis

Vriendelijke ontvangst en een dierenarts die zijn tijd neemt. Bedankt, Prins Laurent, voor dit initiatief.
8 juni 2022

Steetje

Snelle hulp, hele vriendelijke en behulpzame mensen en propere ruimtes. Zeker een aanrader om naar daar te gaan!
8 juni 2022

Anne Lise

Uitzonderlijke mensen die zich volledig inzetten voor het dierenwelzijn en betere zorg bieden dan sommige dierenartsen die veel te duur zijn. Bedankt voor jullie professionaliteit en empathie.
8 juni 2022

San

Vriendelijk personeel, altijd een glimlach en zeer professioneel. Duidelijke uitleg en geduld zijn twee van hun troeven. Om nog maar te zwijgen over de netheid van de ruimtes. Top!