DISCLAIMER

Je bevindt je op de officiële website van de Stichting Prins Laurent, een stichting van openbaar nut.

Onze maatschappelijke zetel is gevestigd op Paul Deschanellaan 36-38, 1030 Schaarbeek en kan je telefonisch contacteren op 02 243 08 97 en via e-mail: mail@sfprlaurent.be

Ons ondernemingsnummer is 0460.872.635. Wij beschikken niet over een BTW-nummer.

Aansprakelijkheid

De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze website ligt bij de Stichting Prins Laurent. Wij leveren alle mogelijke inspanningen om de accuraatheid van de informatie op onze website te verzekeren. Desondanks kunnen wij geen garantie bieden dat alle gegevens te allen tijde correct zijn. De inhoud kan op elk moment worden aangepast zonder dit voorafgaand mee te delen aan de bezoekers of gebruikers.

De Stichting Prins Laurent kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade of verlies die voortkomen uit het gebruik van haar website.

Externe links

Op onze website kunnen hyperlinks naar andere websites voorkomen. De inhoud van deze websites staat niet onder onze controle, noch zijn wij verantwoordelijk voor het functioneren of het gebruik ervan. Zodoende kan de Stichting Prins Laurent op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade veroorzaakt door het gebruik van websites die met de onze zijn gelinkt.