Getuigenissen

Jean-Louis

Vriendelijke ontvangst en een dierenarts die zijn tijd neemt. Bedankt, Prins Laurent, voor dit initiatief.

Lees meer »

Steetje

Snelle hulp, hele vriendelijke en behulpzame mensen en propere ruimtes. Zeker een aanrader om naar daar te gaan!

Lees meer »

Anne Lise

Uitzonderlijke mensen die zich volledig inzetten voor het dierenwelzijn en betere zorg bieden dan sommige dierenartsen die veel te duur zijn. Bedankt voor jullie professionaliteit en empathie.

Lees meer »

San

Vriendelijk personeel, altijd een glimlach en zeer professioneel. Duidelijke uitleg en geduld zijn twee van hun troeven. Om nog maar te zwijgen over de netheid van de ruimtes. Top!

Lees meer »

Myriam

Super ontvangst, zo lief en een goede uitleg. Veel dierenartsen mogen hier een voorbeeld aan nemen. Bedankt aan iedereen die er werkt!

Lees meer »

Evangelia

Uitstekende zorg voor onze viervoeter en altijd op zoek naar de meest eenvoudige oplossing alvorens te opteren voor radicale behandelingen. Als ik 10 sterren kon geven in plaats van 5, zou ik er 10 geven!

Lees meer »

Veerle

Nogmaals willen papa en ik jullie danken voor de goede zorgen en tijd dat jullie in Jackyjack steken. Wij zijn enorm blij dat jullie zoveel voor hem doen en al maanden tot het uiterste gaan om oplossingen te vinden. Ondanks de vele opnames en ritjes naar jullie dispensarium, blijft hij

Lees meer »

Isabelle

“Ik ging naar Seraing. Iedereen is er heel erg vriendelijk en zachtaardig met de dieren. Mijn hond werd er supergoed verzorgd en de opvolging is perfect. Bedankt!”

Lees meer »

Laurence

“Uitzonderlijke Stichting, de liefde voor de dieren is oprecht maar ik vind dat er niet genoeg over wordt gepraat. Discretie is weliswaar een kwaliteit, maar ik zie per uitzondering een publicatie over jullie terwijl jullie dit nodig hebben voor alles wat jullie doen.”

Lees meer »

Leatitia

“Bedankt aan de Stichting voor haar bestaan en het centrum in Seraing. Ze zijn er erg menselijk en empathisch. Ik ben er geweest met Jack. Jullie centra zouden op meer plaatsen aanwezig moeten zijn, zoals bijvoorbeeld in Namen wat een centrale locatie is en in Aarlen. Ook het Winterplan mag

Lees meer »
Er zijn geen andere items