Pers

Op 8 maart 2020 schreef Laurence de volgende recensie op onze Facebook-pagina:
“Uitzonderlijke Stichting, de liefde voor de dieren is oprecht maar ik vind dat er niet genoeg over wordt gepraat. Discretie is weliswaar een kwaliteit, maar ik zie per uitzondering een publicatie over jullie terwijl jullie dit nodig hebben voor alles wat jullie doen.”

Wij zijn het hier volledig mee eens!
Ondanks dat de Stichting Prins Laurent elke dag een wereld van verschil maakt voor zowel de huisdieren als de baasjes die onze dispensaria bezoeken, krijgen onze activiteiten bijzonder weinig aandacht in de media. Over het algemeen is het grote publiek ook maar weinig bekend met de missie van de Stichting. Het blijft meestal beperkt tot een oppervlakkig idee: “Iets met honden…?”

Wij willen de verhalen uit onze dispensaria en informatie over onze werking graag breder verspreiden.
Dus ben jij een journalist, een blogger, een verantwoordelijke voor advertenties en wil je ons graag helpen om dit meer bekend te maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Pers & communicatie
Patricia Rutten
communication@sfprlaurent.be
0471 57 83 29

Ben je benieuwd naar het dagelijkse reilen en zeilen van de Stichting Prins Laurent?

Volg ons dan op Facebook of Youtube ! Naast verhalen uit onze dispensaria en algemeen nieuws over de Stichting, posten we ook tips voor baasjes en leuke foto’s en video’s die elke dierenliefhebber zullen bekoren.

Wil je ook graag onze nieuwsbrieven per post of digitaal ontvangen? Vul dan dit formulier in.
Of klik hier om het laatste nieuws te lezen over de Stichting Prins Laurent.