Hasselt

Wie herinnert zich Agita nog? Na de grote tumor aan haar voorpoot, moest Jeffrey’s Husky enkele weken geleden opnieuw onder het mes voor een massa aan de schouder te laten verwijderen. Ze stelt het desondanks goed!

Luik

Voor het chirurgische team van Luik is een rustige dag de uitzondering. Zo werden er recent 4 complexe ingrepen uitgevoerd in één voormiddag! Mars heeft een complexe breuk opgelopen, Chipie moest geopereerd worden aan de eierstokken, Gucci moest haar pin laten controleren die enkele weken geleden werd geplaatst en Vanille had een ingreep aan haar geslachtsdeel nodig. En iedereen stelt het goed!

Hornu

De achtjarige Gucci van Barbara leed aan een perineale hernia die regelmatig voorkomt bij niet-gecastreerde reuen wanneer de spieren in hun perineum niet meer sterk genoeg zijn om de verschillende buikorganen vast te houden. Het werd in 2 chirurgische fases behandeld. Hij werd ook zorgvuldig opgevolgd waardoor hij weer snel naar huis kon terugkeren.

Brussel

De driejarige Miya van Jasmine werd door onze dierenarts behandeld voor een geperforeerde zweer aan haar oogje. Haar oog moest helaas worden verwijderd,maar ze herstelde snel met de nodige zorgen. Haar ander oogje werd nauwlettend opgevolgd zodat ze haar zicht niet volledig zou verliezen.

Gent

De nieuwsgierige Kiki, het vrouwelijke fretje van Hanne van 1 jaar oud, werd door onze dierenartsen gesteriliseerd. Maar zij was dit jaar zeker niet de eerste (of de laatste). Wij hebben in totaal al meer dan 300 huisdieren gesteriliseerd waardoor problemen als die van Gucci worden vermeden!