Sponsoring kan maar hoeft niet zo grootschalig te zijn als het woord doet vermoeden.
Zo staat het te lezen op onze Sponsoring pagina met allerlei ideeën om de Stichting op een creatieve manier te steunen. Een van die ideeën is om een spaarpotje te plaatsen aan het onthaal van een handelszaak of praktijk om fondsen in te zamelen waardoor je tegelijk onze missie ook beter bekend maakt. Want de Stichting Prins Laurent heeft evenzeer nood aan het verspreiden van haar missie. Enerzijds omdat het grote publiek hier maar weinig over weet, anderzijds om meer mensen te bereiken die wij kunnen helpen. Een leuk spaarpotje vinden, bleek echter een grotere uitdaging dan verwacht. Tot de dag dat Ingrid contact met ons opnam…

Ingrid is ingeschreven in het dispensarium van Gent en draagt de Stichting een bijzonder warm hart toe. Dat bleek vorig jaar al toen ze in het najaar een persoonlijk bedankkaartje richtte aan onze collega’s van Gent.

Eind augustus merkte Ingrid een probleem op aan de achterpoot van haar vierjarige labrador Lily. Ze bleek een gescheurde kruisband te hebben waaraan ze werd geopereerd. Ze is ondertussen nog verschillende keren op controle geweest en ondanks lichte artrose stelt Lily het bijzonder goed tot grote opluchting van haar baasje.
“Ze stelt het zo goed dankzij de goede zorgen die ik haar zonder jullie nooit had kunnen geven”, aldus Ingrid zelf.

Lily heeft er ondertussen een maatje bijgekregen. Renzo kwam uit een ongewenst nestje en omdat de eigenaars hem niet verkocht kregen, wilden ze hem laten inslapen. Dit heeft Ingrid niet laten gebeuren en hij vormt ondertussen een schattig duo met zijn grote zus. Samen worden ze ook altijd warm onthaald in het dispensarium in Gent.

Sinds de Stichting haar nieuwe logo heeft gelanceerd, is Ingrid hier creatief mee aan de slag gegaan en heeft ze dit geëtst op een spiegel als cadeau aan haar dispensarium waar ze heel erg veel aan te danken heeft.

Maar ze ging nog verder dan dat en heeft haar creativiteit vrijwillig ten dienste gesteld om houten spaarpotjes te graveren met ons logo.


Wil je zo’n leuk spaarpotje, dat reeds gevuld is van emoties, aan jouw onthaal plaatsen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij sturen het spaarpotje gratis naar je toe, samen met een affiche en brochures met meer informatie over onze werking.

Een welgemeende dank je wel aan Ingrid voor dit leuke initiatief en aan iedereen die de Stichting op deze manier wilt steunen!