Sponsoring

Sponsoring kan maar hoeft niet zo grootschalig te zijn als het woord doet vermoeden.

Behalve financiële fondsen heeft de Stichting Prins Laurent ook nood aan het verspreiden van onze missie. Wil je hier graag aan bijdragen? Neem dan contact met ons op voor een gratis affiche of brochures.

ELK VERSCHIL BEGINT KLEIN !

Zamel fondsen in & maak onze missie bekend

Heb jij een handelszaak of een praktijk? Plaats dan ons met de hand gegraveerd spaarpotje aan jouw onthaal en maak onze missie beter bekend met het grote publiek door tegelijk fondsen in te zamelen.

Wij voorzien het spaarpotje, een A4-affiche en brochures met meer informatie.

Doneer dierenvoeding

Onze dispensaria willen helpen op elke mogelijke manier. Dus wil je voeding, snoepjes of anti-tekenbehandelingen voor honden of katten doneren, dan kan je in onze dispensaria terecht.

Wij delen het uit aan wie er het meest nood aan heeft.

Jouw gift verdubbeld door je werkgever

Overtuig jouw werkgever om je eigen gift te verdubbelen waardoor die een mooie vermelding in onze nieuwsbrief en op onze Facebook-pagina krijgt die duizenden volgers heeft.

Het is reclame die veel goedkoper is en die bovendien een goed gevoel geeft!

Verwen jezelf en/of jouw viervoeter

Wil je jezelf, een dierbare of jouw trouwe viervoeter verwennen met een leuk cadeautje?

Neem dan een kijkje in onze gloednieuwe webshop!

Wees innovatief en creatief

Heb je zelf een leuk idee waarmee je de Stichting Prins Laurent wilt steunen? Laat het ons weten, wij zijn één en al oor!

VOOR WIE HET GROTER ZIET …

Diergeneeskundig materiaal

Jaarlijks:
+1.700 vaccins
+600 microchips
+350 radiografieën
+200 echografieën

Wil jouw bedrijf onze dispenaria graag bevoorraden met het nodige materiaal? Neem dan zeker contact met ons op en vertel ons meer over jouw voorstel.

De Stichting in jouw MVO-beleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is ondertussen meer een norm dan een trend. Past de Stichting Prins Laurent binnen jouw MVO-beleid? Dan horen wij graag op welke manier.

Wij van onze kant hechten veel belang aan onze sponsors en zetten ze daarom zoveel mogelijk in de kijker via onze website, sociale media en evenementen.

Opleiding & onderzoek

Wil je via de Stichting Prins Laurent investeren in de toekomst? Word dan sponsor van onze honderden studenten diergeneeskunde die in ons dispensarium van Gent of Luik een praktische opleiding genieten.

Of steun samen met ons een wetenschappelijk onderzoek om dierenwelzijn te vergroten.

Think outside the box

Heb jij nog een ander idee hoe jouw bedrijf de Stichting Prins Laurent kan ondersteunen? Aarzel niet om het ons te laten weten. Wij staan open voor elk voorstel en bespreken dit graag meer in detail.

DUIZEND MAAL DANK AAN ONZE HUIDIGE SPONSORS, ZIJ MAKEN VOOR ONZE STICHTING EEN WERELD VAN VERSCHIL ZODAT WIJ HETZELFDE KUNNEN DOEN VOOR ONZE LEDEN EN HUN HUISDIEREN !

Zij maken voor de Stichting een wereld van verschil zodat wij hetzelfde kunnen doen voor onze leden en hun huisdieren!

wij bedanken eveneens